2008
05.26

Efter lang tids googling og derefter et forsøg på at finde en lille kobberplade i Bauhaus til forbedring af cpu-kølingen gav jeg op. Istedet købte jeg et ark smergellærred – og tænkte, at jeg om ikke andet kunne bruge en nedslebet 50-øre som mellemlæg mellem processor og køler. Da jeg fik undersøget 50-øren var den ikke helt tyk nok, men jeg fik ved et tilfælde øje på min Equinox-mønt (den der bruges til omklædningsrummenes skabe i fitness-centeret). Den havde samme størrelse som en messing 20’er, hvilket var den perfekte størrelse. Jeg besluttede derfor at give overfladerne en omgang med smergellærrede og bruge den som mellemlæg med en god slat kølepasta på begge sider. Jeg fik bærbaren splittet ad igen, monteret mønten og samlet igen – og tændt. Resultatet viste sig at være super godt. Kun 50 grader ved almindelig brug… Nu bliver næste udfordring at få processoren til at sparke lidt hårdere, hvilket nok kræver lidt bios-opdatering og avanceret strømstyring.

No Comment.

Add Your Comment