2008
05.19

Om n3wz.dk

Jeg er en teknisk interesseret fyr, som ofte falder for nyt hardware. Noget af alt dette dejlige hardware vil jeg anmelde her på bloggen. Samtidig vil jeg, når jeg støder på interessante software-problemer og emner i min verden som IT-professionel skrive om dem – hvis jeg altså føler for det.

I vil sikkert undre Jer over hvorfor jeg reklamerer så meget for Privat ferieudlejning på Fanø. Mine forældre har efterhånden opbygget en privat familie-virksomhed med privat udlejning til turister. Derfor tænker jeg, at denne blog kan bidrage med lidt reklame. Samtidig er det mig, der står for at alt deres IT virker – derfor vil I, hvis I lejer mine forældres lejligheder opleve DD-WRT-routerne, som udsender stabilt WIFI til samtlige af vores huse og lejligheder.
Samtidig udlejer vi til særdeles attraktive priser, hvilket I også vil se – hvis I sammenligner med bureauer og lignende. Hvor I får et enkelt værelse nogle steder, får I her en hel lejlighed i første klitrække til samme pris.
Derfor føler jeg, at jeg med god samvittighed kan anbefale Jer lejlighederne.

www.feriefanoe.dk

1 comment so far

Add Your Comment
 1. Hej Asgar

  har med stor interesse siddet og læst dit forum, da det er noget af det eneste jeg har kunne finde ang. DD-WRT som ikke er for teknisk 🙂

  jeg sidder med et projekt der hedder at jeg skal have mit “hjemme” netværk forenet med mit “sommerhus” netværk på en sådan måde at mit fjernsyn i sommerhuset kan finde og afspille de filer der ligger på mit “hjemme” netværk.

  fjernsynet kan ikke finde noget som ikke ligger “lokalt” der er ingen mulighed for at gå ind og ændre i indstillinger med hvor at den skal finde filerne.

  så jeg skal ha de 2 huse sat sammen til 1 netværk hvor alt der er tilsluttet tror at de er på et alm. lan.

  i det system jeg skal ha lavet må der meget gerne være mulighed for at udvide med flere huse.

  spørgsmål :

  hvilke routere skal jeg købe ?? ( pris leje ca 1000,- og meget gerne under )

  og er det overhovedet muligt for en som mig ( har kun en basal pc viden )

  du må undkylde at jeg spammer dig privat – men tror at det her er et spørgsmål som du finder interessant 🙂

  mvh.
  Peter Gosvig