2011
09.12

Jeg sad netop her til morgen og var træt af at have været uden mobiltelefon det meste af weekenden pga. dens hungrende strømforbrug. Derfor tænkte jeg at det måske var en idé at finde et erstatningsbatteri. Jeg undersøgte hvormeget strøm det originale batteri indholdte – og det viste sig at være 1300 mAh. På google fandt jeg ud af at et firma “Mugen” havde lavet nogle 1800 mAh batterier til min Legend. Det var da værd at prøve, så jeg bestilte batteriet, som jeg nu går og venter på… Jeg vil skrive om det nye batteri lever op til mine forventninger, når jeg modtager det.

UPDATE:

Nu har jeg så haft batteriet i min telefon i omkring 15 dage. Rent faktisk har batteriet vist sig at være lige det, som jeg havde brug for. Nu kan min telefon holde dagen ud – endda en dag med mere end 30 samtaler fordelt på hele dagen. Batteriet den var født med, havde ikke haft en chance i forhold. Min konklusion er derfor at batteriet klart er et køb værd, hvis du ligesom mig altid er på jagt efter en stikkontakt eller lign. Batteriet har klart overgået mine forventninger – ét must have, hvis du har en hverdag med fart på.

No Comment.

Add Your Comment