2010
05.30

I forbindelse med ét backup-script, som jeg havde lavet fra en database til min nas-disk manglede jeg en adviserings-funktion. En advisering, der fortalte om backup’en var gået godt – eller dårligt. Jeg begyndte at søge efter forskellige smtp command-line mail-sendere, der understøttede TLS – og fandt en del dårlige. Efter lang tids søgen fandt jeg endelig én, som endda var gratis. sendEmail.exe hedder programmet og er lavet af “Zehm & Associates” – der findes også en linux bash-udgave.

Syntax’en er:

sendEmail.exe -f {fra@email-adresse.dk} -t {til@email-adresse.dk} -s {din-smtp-server}:{din smtp-server port f.eks. 2525} -u “{Emnet på mailen du vil sende}” -m “{Teksten på mailen du vil sende}” -xu {mailkonto-bruger – ofte din mail-adressen} -xp {mail-konto-koden}

Programmet kan hentes her:
http://caspian.dotconf.net/menu/Software/SendEmail/

No Comment.

Add Your Comment