2010
04.27

Det ser sort ud, hvis man kan få sig selv til at se sig reddet af Microsoft – ikke desto mindre var det sådan jeg havde det imorges. Jeg havde igår aftalt med en kvinde at jeg skulle ghoste hendes computer med et nyt winxp-image i løbet af natten, idet printerdrivere, spoolere osv. ikke gad fungere med vores netværksprintere. Desværre glemte jeg at komme forbi hende i løbet af igår – og da jeg kom i tanke om det igår var det desværre for sent at vende tilbage til arbejdspladsen. Derfor besluttede jeg mig for at nu ville jeg til bunds i det med printer-drivere, spoolere. Jeg googlede rundt – og fandt til sidst ud af at microsoft havde lavet et printer migrations værktøj printermig.exe, som skulle kunne tage backup og restore ens printerdrivere. Jeg afprøvede det på min hjemme-pc og sørme om det ikke virkede. Jeg besluttede derfor at møde en halv time før op på arbejdet – væbnet med printermig.exe – lavede en backup fra min egen pc – og gik derefter i krig med medarbejderens pc. Det viste sig, at jeg selv kunne komme til at printe på min egen ident – og troede derfor at problemet var løst. Desværre viste det sig til min store overraskelse ikke at være det, idet medarbejderen ringede mig op kort efter hun mødte op på sin arbejdsplads og sagde at det stadig ikke virkede. Jeg gik ned, slettede alle hendes printere og eksekverede herefter printermig.exe, hvorpå jeg restorede min backup på hendes ident – og sørme om det så ikke virkede. Microsoft reddede mig! – Nogen gange er verden andet end bare sort/hvid.

Støt

No Comment.

Add Your Comment
*