2012
04.26

Jeg har igen idag kunnet konstatere at hverken one.com – eller mine efterhånden ret mange domæner hosted ved dem, svarede.

Jeg tog derfor telefonen og ringede til dem, hvor jeg fik at vide at de bestemt godt var klar over situationen. De kunne ikke sende mails internt – og deres support-systemer virkede ikke. One.com har altså endnu engang været ramt af et nedbrud. Problemet med sådanne nedbrud er at Google-botten vil ranke ens side lavere, hvis den skulle komme forbi i nedetidsperioden. Derfor er det ret fatalt, når ens hosting-udbyder går ned. Ydermere kan kunder heller ikke få adgang til ens sider – og det betyder jo mindre salg/konvertering…

Jeg håber endnu engang at one.com finder fejlen. Det er nu bare efterhånden 3-4 gang indenfor et år at jeg oplever nedetid. Måske det er ved at være tid til at prøve en anden hosting-udbyder – eller evt. købe en dedikeret box i et mere stabilt hostingcenter (som man selv havde kontrol over).

No Comment.

Add Your Comment