2010
04.25

NET-PwrCtrl HOME fra Anel-elektronik.de

NET-PwrCtrl HOME fra Anel-elektronik.de


Jeg har i lang tid gået og spekuleret på om man mon ikke kunne få en smart netværksbaseret stikkontakt, idet jeg stod og kunne bruge en sådan løsning til et ventilationsanlæg. Efter en tids googleing fandt jeg ud af at ALLNET i tyskland havde udviklet én. Desværre var den ikke i ALLNETS danske webkatalog – og jeg besluttede mig derfor for at undersøge om der ikke var andre alternativer. Et eller andet sted ville jeg også foretrække at jeg kunne styre mere end bare 1 230V-stik-prop – især fordi ALLNETS-løsning kostede i omegnen af 1200 kr. I min søgen fandt jeg en del alternativer – desværre var de fleste super dyre. Men til sidst stødte jeg på en tysk hjemmeside: http://www.anel-elektronik.de/ – de havde nogle smarte netværks-baserede-stikdåser – deriblandt NET-PwrCtrl HOME, som endda kunne styre hele 3 stik. Efter en tids googeling fandt jeg dem en smule billigere (ca. 1000 kr.) på hjemmesiden solutions-24.com , hvorpå jeg straks afgav en bestilling.

Jeg satte skidtet op til ventilationsanlægget – og systemet har kørt over internettet lige siden. Super smart, at man nu er i stand til at tænde og slukke for ventilationen lige meget hvor i verden man er. Anel-elektronik-stikkontakten kan klart anbefales!

Stikkontakten har 1 ethernet rj45 10 mbit indgang, 1 almindelig pc-stik til fødestrøm, 1 udgang til permanent almindelig strøm og 3 til automation via webinterfacet. Webinterfacet er enkelt at gå til, men seneste version af firmwaren findes desværre ikke i engelsk endnu. Så find den tyske støvede ordbog frem fra skabet.

Støt

No Comment.

Add Your Comment
*