2011
07.16

NETGEAR CG3000 i BRIDGE-mode

Efter at have skiftet fra Yousee, havde jeg forwarded samtlige porte fra Yousee’s Netgear CG3000-router til min sekundære dd-wrt-router – det gav imidlertid problemer når dhcp-leases udløb, idet dd-wrt-routeren ville spørge om en ny ip – og derved få en ny tildelt – portforwardingen virkede altså ikke længere.

Det blev hurtigt klart for mig at jeg skulle have CG3000-routeren til at agere som modem istedet for router – og jeg satte mig derfor til at undersøge, hvordan man fik routeren i bridge-mode. Det viste sig at man i GUI’en under NAT kunne disable NAT – og derved få routeren i BRIDGE-mode (agere som modem). Det gjorde jeg – og efter genaktivering af routeren og en ipconfig /flushdns lykkedes det at få det hele til at spille, præcist som jeg havde håbet på.

No Comment.

Add Your Comment