2009
02.09

Jeg har altid gået med drømmen om at bygge mit eget linux cluster, idet jeg faktisk efterhånden har computere nok til det – og har da også haft leget en smule med clusterix – en linuxdist bygget på OpenMosix. Derfor har jeg fået søgt lidt rundt på nettet for at se på, hvordan folk har lavet deres hjemme-clustere.. – og jeg stødte i min søgen ind i Helmer, som er et cluster en animeringsfyr fra Sverige har stykket sammen. Se: http://helmer.sfe.se/ . Han fortjener lidt respekt for sit “flotte” setup. Man må efter at have læst hans website konkludere, at han lever i den perfekte nørds ånd. Hvem ville ikke kunne gå ud til vennerne og sige – jo, det er da en dejlig ny quad-core computer du har fået, men den har jo ikke 24 x Radeon HD4870X2 grafikkort 🙂

title=

No Comment.

Add Your Comment
*