2012
05.23

Da jeg i sin tid fik min HTC Legend udleveret af min arbejdsgiver var den hurtig og fornuftig – og jeg blev hurtig glad for den. Med tiden er glæden dalet, idet den med tiden er gået hen og blevet langsom og batteriædende. Frustrationer over bl.a. ikke at kunne tage mine opkald, gjorde at jeg var ved at gå ud og købe en ny telefon.
Det endte med jeg for en uges tid siden besluttede mig for at komme til bunds i sagen. Irritationen var blevet for stor – og min kendskab til Android var blevet større tænkte jeg at jeg måtte kunne finde ud af, hvad der drænede den for strøm.
Jeg googlede en times tid og fandt noget interessant. Ligesindede med Legend telefoner havde opdaget sløvheden i forbindelse med opgraderingen til Android 2.2 . Jeg søgte videre – og pludselig havnede jeg på et forum, hvor problemet var beskrevet – og hvor brugere af forumet havde fundet ud af at slå USB Debugging mode til – og derved løst problemet. Umiddelbart lød det som værende lidt af et skud – hvad skulle debugging mode have med sløvhed at gøre ? – I min bevidsthed ville debugging mode vel betyde at man kunne hooke ind flere steder. Jeg besluttede mig alligevel for at prøve tricket – og min telefon har i over ét år ikke fungeret bedre end den gør nu.
Så har I sløvhed, oplever dårlig respons ved klik på skærmen – og et skræmmende stort strømforbrug. Så prøv at aktiver USB debugging mode via Indstillinger, Programmer, Udvikling, USB-fejlretning og se om det ikke hjælper på Jeres frustrationer.

Læg venligst en kommentar, hvis tippet virkede.

title=

No Comment.

Add Your Comment
*