2012
04.14

Hvis du ikke kender HP iLO, kommer der her en lille let forenklet forklaring på hvad det er. En HP-server fødes med X-antal RJ45-porte. Alle pånår én er almindelige netværkkorts-porte. Denne éne port som ikke er en almindelig netkortsport er tagget iLO på serverens bagside. iLO er direkte integreret med serverens bundkort – og indeholder en lille webserver, som konfigureres fra serverens bios. Her har du mulighed for at indstille ILO ip’en samt brugere og passwords.

Fra din browser har du herefter mulighed for at tilgå serveren. Du kan uden at være fysisk ved serveren tænde og slukke serveren – også selvom operativ-systemet er gået helt kold. iLO giver dig endvidere muligheder for se forskellige oplysninger om serverens tilstand.

HP har netop udgivet en smartphone app til at styre iLO med. Dvs. at du nu via din telefon på firmaets netværk vil være istand til f.eks. at tænde og slukke servere via din smartphone.
Applikationen hedder: HP iLO Mobile App – og kan til iPhone hentes i AppStore og til Android hentes i Android Marked (Play).

Du kan læse mere om HP iLO Mobile App på HP iLO Mobile App-siden

title=

No Comment.

Add Your Comment
*