2010
07.11

Det kan være svært at finde et sted at få vasket sin Camping-vogn med en højtryksrenser – især hvis man bor i Århus-området. Vores campingvogn havde stået i en lade, hvor svaler havde kunnet flyve ind og ud. Derfor var campingvognen godt dækket af svale-lort. Efter 3 mislykkede forsøg med spand, vand og sæbe besluttede jeg at spørge mine bekendte, som henviste mig til XY-hydro-tanken på havnen, hvor de efter signende engang havde haft truck-vask. Jeg kørte derned, hvor det viste sig at tanken – efter at være blevet til Uno-X desværre ikke havde højtryksspuler længere. Jeg kørte derfor hjem med Camping-vognen igen – og søgte i lang tid google – til sidst rendte jeg ind i en side, hvor der stod, at man både kunne få på XY-hydro-tanken på havnet – og på XY-tanken ved brandstationen. Jeg krak’ede XY-tanken ved Brandstationen, som viste sig også at være blevet lavet om til en Uno-X. Efter et opkald var jeg orienteret om at de (STADIG) havde en højtryksspuler – og jeg skyndte mig derefter ned til tanken – købte 3 poletter – startede en 6 minutters skum-vask – efterfulgt af 2 x 6 minutters højtryksspuling. Campingvognen var nu igen som ny.

No Comment.

Add Your Comment