2009
01.12

GLS, DPD og DHL

Nu har jeg utallige gange bestilt ting fra andre EU-lande. Jeg har fået pakker leveret (hvis man kan kalde det dét) med GLS, DPD og DHL. Hvad, der forekommer mig mærkeligt er, at jeg nu 3 gange har præsteret at være hjemme uden at GLS, DPD eller DHL har kunnet banke mig hen til døren – og jeg har været nødsaget til at drage ud i verden efter min pakke. Men efter som jeg og kæresten ventede det meste af i fredags på at min pakke skulle komme, forstår jeg ikke at vi skulle kunne have overhørt GLS kl. 10:14 – hvor vi begge var oppe. Hvad der gør det hele endnu mere mystisk er, at GLS ikke havde puttet en seddel i postkassen – som de ellers plejer at gøre. Ét eller andet sted lugter det lidt af en GLS-medarbejder, som havde i sinde af at få en lidt tidligere fredagsfyraften. Så vil jeg bare håbe at han fik en sjov bytur ud af den tid han sparede – og ikke var tvangsindlagt af kæresten til den sidste forestilling kl. 17 af “Det gyldne kompas” i Århusteater 🙂

Støt

No Comment.

Add Your Comment
*