2009
09.28

Nogle gange bliver man mødt af meget underlige fejlmeddelelser. Engang imellem møder man som system-udvikler dårlige fejl-meddelelser – fejl-meddelelser, som vi fag-folk endda kan have svært ved at tolke. I dag faldt jeg over én fejl-meddelelse på Facebook, som nok kan blive tolket forskelligt af familien-Danmark: “Strømmen er ikke tilgængelig i øjeblikket. Prøv igen om lidt”.

Amagervaerket

Hvad denne fejl-meddelelse I virkeligheden betyder, kan være lidt svær at greje. Min umiddelbare tanke er at “Strømmen” er en oversættelse af “The stream” – hvorfor der sikkert er tale om en rss-stream, der ikke bliver overført ordentligt fra facebooks-server til browseren. Der er altså ikke tale om demonstrationen ved Amagerværket, et nedsmeltet kraftværk – eller et ødelagt hovedkabel. Sagen er tværtimod en helt anden og lidt mere kedelig – nemlig formodentlig en dårlig transmission.

2 comments so far

Add Your Comment
  1. jeg kan simpelhen ik få de digitale kanaler frem på min lg hr400 optager, hvad skal jeg gøre? den er forbundet med lg lh5000 med dvb – c tuner og der har jeg kanalerne på, der er også tilkoblet hdmi kabel fra optager til tv

  2. Hej Kimmer.
    Det undrer mig lidt, at du har postet under fejlmeddelelser – og ikke under ” 42” LG tv vil ikke skanne dvb-c kanaler “.
    Angående dit spørgsmål, så har jeg aldrig selv rodet med en dvd/hd-optager, men vil umiddelbart tro at det kun er en hdmi-udgang du har i din optager og en hdmi-indgang du har i dit tv. Jeg vil derfor tro, at du er nødt til at køre et scart-stik fra en scart-udgang i dit tv til en scart-indgang i din optager. (jeg går nemlig ikke ud fra at dit tv har hdmi-udgang – og regner heller ikke med at din optager har hdmi-indgang). Men det kan være, at der er andre her, som kan gi’ os en bedre løsning – for scart er vel ikke ligefrem at foretrække “kvalitetsmæssigt”.

    Mvh. Asger Holten