2011
10.05

Du kender det ALT for godt. Du lever i et område, hvor mobil-dækningen er katastrofal. Du er egentlig tilfreds med dit abonnement. Det er billigt – og det er kun dækningen på lokal-adressen, der skiller Jer ad.

Der kan rent faktisk gøres noget ved problematikken. Der findes nemlig mobil-repeatere. Repeatere, der videresender signalet fra mobilmasten til din mobil. Jeg har fundet følgende repeater på ebay:

gsmbooster, der forstærker dit mobilsignal

Med denne antennebooster kan du forvente et forbedret signal.

http://www.ebay.de/itm/GSM-900-1800MHZ-Mobile-Phone-Signal-Repeater-Booster-/160516970945?pt=DE_Handy_PDA_Signalverst%C3%A4rker&hash=item255f8e99c1

Som I kan se repeater den præcis de signaler, som din mobil bruger. Løsningen fungerer på den måde at du installerer en udendørsantenne på dit hus. Fra antennen løber der et kabel ind i dit hus. Inde i huset sidder der en forstærker, der fanger udendørs-signalet og videresender det ind i huset. Du får altså en dækning, som den du kunne forvente på din tagryk direkte i din dagligstue. Ydermere vil du udsætte dit hoved fra mindre strålingseksponering, idet din mobil kun skal fange signalet på din egen antenne – og altså ikke den antenne, som er langt væk – og som forbindelsen er dårlig til.

No Comment.

Add Your Comment