2009
01.21

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er, at jeg for 9 dage (12. jan) siden skrev til cybercitys kundeservice for at høre om de snart ville hoppe på VDSL-vognen. Jeg havde observeret at TDC’s erhvervsafdeling leverede hjemmearbejdspladser med 15/15 mbit. Jeg har nu fået 3 mails, med følgende udformning:

Vi har i øjeblikket en lidt længere svartid end normalt. Vores medarbejdere arbejder på et svar til dig.

Du hører fra os snarest, og vi beklager ventetiden.

Med venlig hilsen
Cybercity

Den seneste fik jeg idag. Man må sige at min definition af “lidt længere svartid” stemmer overens med cybercitys. Alligevel skal det lige siges at jeg er en tilfreds cybercity kunde. I mellemtiden er TDC’s 15/15 mbit erhvervsløsning forsvundet – men kan stadig findes via google. Et eller andet sted kan TDC vel ikke holde vdsl-teknologien tilbage, når først de selv er begyndt at bruge den. Allerede i 2007 var VDSL et emne på nyhedshjemmesider, idet Cybercity havde vundet en sag, der skulle gøre det muligt for dem at rulle det ud – og man mente at det ville være udrullet i første kvartal af 2008. Der er så gået ét år siden – og intet er sket. Alligevel skal det siges at jeg har kontakt til en insider i Cybercity, som siger at teknikerne arbejder på højtryk på at få det rullet ud, så forhåbentlig er det snart klar – man kan jo håbe at det er derfor de venter med at svare på min support-ticket i kundeservice.

No Comment.

Add Your Comment