2011
08.21

title=

RTX DU@Lphone 3088 hedder et dualphone-produkt, som sælges på Skype’s hjemmeside. Da mine philips DECT-telefoner alligevel trængte til en udskiftning tænkte jeg at jeg med fordel kunne prøve DU@Lphone 3088 produktet. Fordelen ved dette produkt er at du kan ringe gratis til dine venner via skype – og samtidig kan du ringe via din almindelige telefonlinje.

Rent faktisk viste produktet sig at være endda bedre end jeg forventede da jeg købte det, idet gateway og ladestation ikke er én enhed, men kan splittes i forskellige rum. Gateway’en, der er tilsluttet ethernet via RJ45 og den almindelige telefonlinje via RJ11. Dette løste et problem, som jeg havde haft med mine trådløse philips-telefoner, idet jeg aldrig fik dem ladet, idet jeg skulle ind i stuen med dem. Nu kan jeg lade telefonen fra rummet, hvor jeg oftest bruger den. Smart 🙂

DU@Lphone kommer i en flot pakke som denne:

Pakken indeholder gateway, ladestation og selve DualPhone-telefonen. Herudover er der inkluderet 4 telefon-adaptere til forskellige lande, samt 2 genopladelige batterier.

Installation:

Gateway’en tilsluttes en ledig RJ45-port i din internet router og telefonkablet tilsluttes din telefonlinje. Adaptoren tilsluttes Gateway’en.

Ladestationen tilsluttes en adaptor og placeres i det rum, som du ønsker at lade DU@Lphonen i.

 

Første gang du tilslutter telefonen vil den spørge om du vil opdatere softwaren i den. Du siger ja – og telefonen er indenfor 5 minutter opdateret. Herefter kan du logge ind på din skype-account, gå i indstillinger på telefonen og vælge “Dansk”,  du kan indtaste håndsættets navn, registrere andre håndsæt osv.

Hvordan telefonen så virker:

Den almindelige telefon-linje bruger du blot ved at indtaste nummeret til den du vil ringe op og efterfølgende via op/ned-kontrollen trykke på feltet “Ring via fastnet” – hvis du vælger “Ring via skypeout” vil din skypekonto blive brugt (og dermed hvad du skulle have indbetalt på den). DU@Lphonen kommer med et 30 minutters gavekort, så du kan afprøve skypeout. Skypeout er opringninger af almindelige telefonlinjer via skype.

Skype-linjen bruger du ved at gå ind i kontakter. Du får her listen over alle dine kontakter – når du trykker på den grønne telefonknap ringer du kontakten op via Skype.

Konklusion:

Jeg glæder mig til at se, hvordan telefonen er i længden. Indtil videre er jeg kun blevet positivt overrasket, så jeg vil helt sikkert anbefale RTX DU@Lphone 3088. Batterierne i trådløse telefoner holder aldrig evigt, så det bliver også interessant at se hvordan denne telefon takler dette.

 

No Comment.

Add Your Comment
*