2008
09.12

Jeg har længe været ved at rive håret af mig selv, når jeg har skullet tilgå mine skoleopgaver på skolens sharepoint-server (sharenet) – det har virkelig pisset mig af, at Internet Explorer ikke har kunnet huske (htaccess) passwordsne – ved ikke hvormange gange jeg har trykket “Husk password” i håb om, at den så på et tidspunkt ville gøre det. Faktisk pissede det mig idag så meget af, at jeg besluttede mig for at søge tredje-parts programmer til det. Selvfølgelig håbede jeg først på at finde en eller anden setting i registreringsdatabasen, som ville medføre at IE kunne huske htaccess-passwords. Jeg var google igennem – desværre uden held. Jeg prøvede derefter en del tredjeparts-programmer, som viste sig kun at virke til webforms.. Efter 4-5 programmer fik jeg læst om et program ved navn AI Roboform – det så meget fancy ud – og jeg kunne se at de reklamerede med 80.000 downloads dagligt (eller noget i den stil). Derfor tænkte jeg at jeg ville give det en chance. Jeg installerede shareware versionen – og sørme om det ikke virkede.. Sikke en lettelse. Nu behøver jeg bare at skrive adressen og trykke OK – så er jeg inde.. Det er ihvertfald 180 sekunder, jeg sparer dagligt… Så det er en stor lettelse i hverdagen. Så hvis I leder efter et program, som kan huske .htaccess-passwords og webforms for jer – så er AI Roboform svaret. Prisen er heller ikke urimelig taget i betragtning hvormeget din hverdag bliver lettet.

No Comment.

Add Your Comment