2011
06.26

Jeg har i mange år støttet først Cybercity, så Telenor. Desværre er Telenor’s internet-service pt. meget ustabil. Idag blev det for meget. Ingen bredbånd – selv efter utallige genstart af ADSL-modem’et. Grunden til at jeg i en masse år har haft fravalgt TDC/YouSee er, at de i ISDN-tiden tog røven på mig ved at levere deres lorte ISDN-modem og etablering af linje gratis – og efterfølgende forlangede næsten 1000 kr. for at få linjen konverteret tilbage til en almindelig telefon-linje. Derudover har jeg altid haft et vist nag til TDC, idet de små telefon-firmer som JyskTelefon etc. var et offentligt firma financieret af danskerne. Dyremose franarrede politikerne (og dermed den danske befolkning) deres kobber ved en privatisering til TeleDanmark.

Alligevel har jeg nu konstateret hvor dårligt Telenor er. Telenor tåler ingen sammenligning af det, som Cybercity i sin tid var. Dengang var der styr på sagerne. Idag har telenor problemer med mobildækning, fakturering, internet etc. Det er sørgeligt at se, hvordan det kan gå et firma med masser af potentiale (som Cybercity havde) blive opkøbt og langsomt dø.

Jeg valgte idag efter 5-6 timers nedetid at bestille et YouSee-abonnement, hvortil jeg samtidig flyttede min IP-telefon. Telenor er stadig nede – så jeg skriver fra min 3-dongle (fra arbejde). Så lang nedetid magter jeg ikke igen foreløbigt – og slet ikke fra Telehor.

No Comment.

Add Your Comment