2009
11.25

Som opfølgning til mit sidste indlæg “Bricked min WRT54G2 v1 router” skriver jeg nu min metode til at “De-bricke”/fixe linksys-routeren med. Jeg havde som beskrevet i sidste indlæg bestilt et jtag kabel. Efter mange forsøg med Loaddrv, giveos.sys, tjtag 3, tjtag 2.1.4 og en masse genlodninger af headeren (stikbenet man fysisk skulle lodde på routeren) gav jeg op og besluttede at prøve alternative løsninger. Jeg vidste at jeg havde sat routerens ip statisk til 10.0.1.1 og besluttede derfor at undersøge om det ville give nogle muligheder. Jeg læste om bootloaderen CFE og vxkiller – det viste sig, at man skulle kunne tftp’e en ny firmware ind på det rigtige tidspunkt under bootloaderens opstart. Jeg satte derfor min computer’s ip statisk til 10.0.1.10 og tftp-programmet loadede jeg med SP2 firmwaren og rettede den mod ip’en 10.0.1.1. Det viste sig efter et par forsøg at lykkedes – og jeg er nu tilbage på dd-wrt firmwaren dd-wrt.v24_micro_generic.bin igen.

title=

No Comment.

Add Your Comment
*